Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές χώρες το Happy Birthdays

*
H NIS America ανακοίνωσε ότι ο life-sim creation τίτλος Happy Birthdays, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 8 Ιουνίου. Στην ουσία πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση του Birthdays the Beginning που κυκλοφόρησε το 2017 και το νέο παιχνίδι θα είναι μια ακόμα αποκλειστικότητα για το Nintendo Switch. Πίσω από την ανάπτυξη του βρίσκεται ο Yasuhiro Wada, δημιουργός του Harvest Moon και οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα είτε να ξεκινήσουν βασιζόμενοι σε ένα από τα τρία έτοιμα περιβάλλοντα, είτε από το μηδέν. Επιπλέον υπάρχει και ένα νέο skill system όπου οι παίκτες μαζεύουν αστέρια προκειμένου να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον. Πάντως, πέρα από την ανακάλυψη και δημιουργία ζωής, αν το θελήσουν, οι παίκτες μπορούν να μετατρέψουν τα πάντα σε μια απέραντη ερημιά. Τέλος, το Happy Birthdays θα περιλαμβάνει και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για το Birthdays the Beginning.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*